Industrieweg Oost 24, Elst 6662 NE

+31(0)481762948

onze beste digital signage oplossing

covid-19 oplossingen

 

Ontworpen voor covid-19

Om klanten in elke sector te helpen bij het bestrijden van de uitdagingen waarmee de COVID-19-pandemie te maken heeft, hebben we een reeks specifiek gerichte oplossingen ontwikkeld. Deze displays kunnen op verschillende locaties worden gebruikt en kunnen worden bediend met minimaal tot geen fysiek contact.

meer weten?

Hand ontsmettingsmiddel Android-advertentie display

Combineer handreiniging met digital signage

Op dit moment staat persoonlijke hygiëne centraal en waar er geen handenwasgelegenheid is, zijn deze displays ideaal. Ze combineren een handreinigingsstation met een veelzijdige Digital Signage-oplossing, die direct kan worden bijgewerkt vanaf ons online portaal of met behulp van een USB-stick.

Contactloze oplossing

Naast een automatisch contactloos handreinigingsstation, worden deze displays standaard geleverd met een netwerkupgrade en een gratis CMS-abonnement van 1 jaar, zodat ze kunnen worden bijgewerkt via ons online portaal. Ze hebben geen externe knoppen of bedieningselementen en hebben een automatische aan / uit-stroomtimer om contact op te nemen met een installatie te minimaliseren.

Veiligheid voorop

Omdat ze zijn gemaakt van een robuuste stalen behuizing, zijn ze ideaal voor elke openbare locatie. De tank voor ontsmettingsmiddel heeft een capaciteit van 700 ml, net als de meeste standaard ontsmettingsstations op de markt, om de veiligheid te maximaliseren bij het gebruik van handontsmettingsmiddel met een hoog alcoholpercentage (zoals geadviseerd door de Wereldgezondheidsorganisatie). Om dezelfde veiligheidsredenen is de tank voor ontsmettingsmiddel ook volledig geïsoleerd van de interne elektronische componenten.

3 jaar fabrieksgarantie

Net als bij al onze andere oplossingen, bieden we een volledige commerciële fabrieksgarantie van 3 jaar en gratis levenslange technische ondersteuning, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

24/7 te gebruiken

Dit is een echte oplossing van commerciële kwaliteit. Gebouwd met behulp van een LCD-paneel en componenten van commerciële kwaliteit, is het ontworpen om constant te worden gebruikt, wat essentieel is voor sommige locaties.

Optionele standaard beschikbaar

U kunt de gratis, afsluitbare muurbeugel gebruiken die wordt meegeleverd of, om hem gemakkelijk mee te nemen, de optionele stijlvolle vloerstandaard gebruiken. De moderne standaard is ook voorzien van een verlichte blauwe ledstrip.

Mogelijke locaties

Deze displays kunnen echt op elke locatie worden gebruikt waar geen zeep of stromend water in de buurt is. Populaire omgevingen zijn onder meer: winkelruimtes, sportscholen, kantoren, scholen, magazijnen en ziekenhuizen.

meer weten?

Display met gezichtsherkennings thermometer

Geautomatiseerde contactloze temperatuurcontrole

Met behulp van een Melexis dual-chip-systeem, samen met een koelventilator, meet de warmtebeeldmodule zowel de omgevingstemperatuur als de lichaamstemperatuur van de gebruiker om de nauwkeurigheid te maximaliseren. Het volledige temperatuurbereik van de sensor is -40 ° C tot 85 ° C met een nauwkeurigheid van ± 0,3 ° C. De geautomatiseerde aard van dit systeem vermindert niet alleen efficiënt handmatige arbeid, maar betekent ook dat het volledig contactloos is, wat van het grootste belang is in de wereld van vandaag.

Masker Detectie Systeem

Naast het aflezen van de lichaamstemperatuur, kan het systeem ook controleren of de gebruiker een masker draagt als dit een toegangsvereiste is voor uw gebouw. Deze functie kan worden uitgeschakeld als deze niet vereist is.

Koorts Alarm

Wanneer de temperatuurmeting van een gebruiker een bepaald aantal overschrijdt, wordt een visueel en akoestisch alarm geactiveerd om de gebruiker te waarschuwen dat ze koorts hebben. Deze functie kan worden uitgeschakeld als deze niet vereist is.

Synchroniseer met bestaande systemen

Met behulp van de verbindingsinterface kan deze oplossing worden geïntegreerd met bestaande deur- of ticketingsystemen. Met behulp van de bijgeleverde software kunt u toegangsvoorwaarden stellen zoals: een acceptabel temperatuurbereik; de aanwezigheid van een gezichtsmasker; en specifieke gebruikersinvoer of beperking.

Software inbegrepen

De software die wordt gebruikt om de toegangsvoorwaarden in te stellen, wordt zonder extra kosten meegeleverd en kan eenvoudig op uw eigen pc of server worden geïnstalleerd om de veiligheid te maximaliseren. Pas het acceptabele temperatuurbereik aan, schakel maskerdetectie en koortsalarm in of uit en bedien het gezichtsherkenningssysteem wanneer het wordt gebruikt als een in- en uitcheckoplossing.

Optionele automatische handontsmetter

Als u de vloerstandaard gebruikt, kunt u ook een optionele dispenser voor handdesinfectiemiddel toevoegen om extra veiligheid te bieden.

Gezichtsherkenning met hoge beveiliging

Met een identificatienauwkeurigheid van 99,7% kan deze oplossing ook worden gebruikt als een in- en uitchecksysteem voor kantoren, magazijnen en andere beveiligde locaties. U kunt zelfs een witte lijst en zwarte lijst maken om de toegang te controleren en te beperken, en alle gebouwinvoer opnemen. Pas de identificatiebeveiligingsniveaus aan van het gebruik van de foto op een identiteitskaart tot een hoge militaire standaard met behulp van een 3D-gezichtsscan en lichaamstemperatuurcontrole.

Montage-opties

Standaard wordt deze oplossing geleverd met een verstelbare bureaustandaard. Optionele montage-opties zijn onder meer: een verzonken of verstelbare muurbevestiging, een bureaustandaard of een vloerstandaard. Alle extra standaardopties hebben een moderne geïntegreerde blauwe LED-lichtstrip.

Mogelijke locaties

Deze displays zijn ontworpen voor locaties waar elke vorm van temperatuurcontrole, maskerdetectie of gezichtsherkenning vereist is. Deze omgevingen omvatten: winkels, kantoren, magazijnen, sportscholen en hogescholen.

meer weten?

meer weten?

meer weten?

Outdoor digitale Android-batterij A-boards

Direct bij te werken mobiele kiosk

Deze oplossing kan eenvoudig door één persoon naar elke locatie worden verplaatst om regelmatig veranderende overheidsadviezen en richtlijnen uit te zenden. Het kan binnen enkele seconden worden bijgewerkt via een USB-stick of via ons online CMS-portaal.

IP65 weerbestendige behuizing

De behuizing heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat het alle in de lucht zwevende spanen, stof en andere deeltjes buiten houdt en ook wordt beschermd tegen natte weersomstandigheden; het vergroten van het scala aan mogelijke omgevingen. Het heeft ook een voorkant van gehard glas om het LCD-paneel te beschermen.

Batterijgevoed display

De geïntegreerde lithium-polymeerbatterij zorgt voor een revolutie in de manier waarop u narrowcasting kunt gebruiken. Deze slanke batterijoplossing van commerciële kwaliteit geeft u meer dan 14 uur werktijd na 7 uur opladen.

Hoge helderheid

Het 700cd / m² LCD-paneel met hoge helderheid dat in dit scherm wordt gebruikt, is tot drie keer helderder dan een tv voor thuisgebruik, waardoor het ideaal is voor buitenruimtes.

Veilige vergrendelingsbalk

Eenmaal op hun plaats kunnen de robuuste zwenkwielen worden vergrendeld met de ingebouwde vergrendelingsstang. Voor extra veiligheid kan een hangslot worden gebruikt om deze op zijn plaats te vergrendelen.

Indoor versie beschikbaar

Voor locaties waar een A-board voor buiten niet nodig is, bieden we ook een versie voor binnen in de stijl van een traditioneel sandwichbord.

Mogelijke locaties

Hoewel deze displays perfect zijn voor locaties zoals buiten supermarkten en winkels, kunnen ze echt worden gebruikt in een steeds groter wordend aantal ruimtes als de vergrendeling wordt opgeheven.

meer weten?

Android vrijstaande digitale posters

Nalevingsinformatie weergeven

Naast het tonen van uw nalevingscertificering van de overheid, kunt u ook de nodige instructiematerialen, zoals handwastechnieken en richtlijnen voor sociale afstand, naar uw klanten en personeel sturen.

Directe updates

Aangezien het advies en de richtlijnen van de overheid regelmatig blijven veranderen, zijn deze displays ideaal omdat ze binnen enkele seconden kunnen worden bijgewerkt, hetzij via een USB-stick of via ons online CMS-portaal.

Draagbare oplossing

Deze vrijstaande displays hebben geïntegreerde zwenkwielen, zodat de hele unit gemakkelijk naar elke gewenste locatie kan worden verplaatst.

Veeg het voorglas schoon

Het front van gehard glas biedt niet alleen bescherming tegen het publiek, maar kan ook gemakkelijk worden schoongeveegd.

Verkrijgbaar in zwart of wit

We hebben Britse voorraad van zowel de klassieke pianozwarte als de moderne witte versies.

Versie voor wandmontage beschikbaar

Voor locaties waar een display aan de muur moet worden gemonteerd in plaats van een vrijstaande oplossing te hebben, bieden we ook een wandgemonteerde versie aan die lijkt op een gigantische tablet.

Mogelijke locaties

Hoewel deze displays ideaal zijn om te fungeren als een intern communicatiemiddel op bedrijfslocaties, kunnen ze worden gebruikt als digitale poster in elke omgeving waar COVID-19-posters nodig zijn, zoals: winkels, horeca, entertainment, onderwijs en gezondheidszorg.

meer weten?

meer weten?

neem Contact op

We kijken graag wat we voor uw onderneming kunnen betekenen

Met ons grote assortiment aan Digital Signage producten, communiceert en informeert u makkelijker met uw klanten of medewerkers op een moderne en digitale manier.


Download hieronder onze brochure.

Let op: Groot bestand (85mb)

OP ZOEK NAAR KWALITEIT EN BETAALBARE DIGITALE SIGNAGE VOOR UW VOLGENDE PROJECT?