Industrieweg Oost 24, Elst 6662 NE

+31(0)481762948

uw partner in voetbal schermen

Voetbalscherm op locatie

de totaal OPLOSSING VOOR uw events

Stelt u zich eens voor: het gejuich van de menigte, de spanning van een cruciale wedstrijd, en de heldendaden van alle favoriete spelers, allemaal recht voor de ogen van uw publiek, in adembenemende helderheid en detail. Dat is de ervaring die onze voetbalschermen u bieden. Met onze hoogwaardige voetbalschermen brengen we de opwinding van het voetbal rechtstreeks bij uw locatie. Onze schermen zorgen ervoor dat elke beweging, elk doelpunt en elke overwinning tot leven komt.


“Wij halen het maximale uit uw events”

Huur bij ons uw voetbalscherm

  • Beeldkwaliteit: Geniet van haarscherpe beelden en levendige kleuren.
  • Grootte en variëteit: Of u nu op zoek bent naar een groot projectiescherm voor een sportbar of een slanke LED-TV voor thuis, we hebben een breed scala aan schermen.
  • Betrouwbaarheid: Onze schermen zijn gebouwd om lang mee te gaan,.
  • Service: Ons toegewijde team staat altijd voor uw klaar om te helpen met installatie, onderhoud en eventuele vragen die u heeft.
 
 

Voetbalschermen.nl

Op locatie via livestream een voetbalwedstrijd bekijken? Pro-Digit levert op maat een complete set aan (Livestream/groot LED scherm/geluid/licht/op & afbouw) om met alle plezier de wedstrijd live te kunnen beleven.


Ontvang je graag een prijsopgave op maat en wil je alvast reserveren voor het aankomende EK voetbal, wees er dan op tijd bij en informeer ons tijdig, we helpen je graag op weg.


Pro-digit / Voetbalschermen.nl

Industrieweg oost 24

6662 NE ELST Gld

+31 6200 191 61 administratie@pro-digit.nl

onze service

Goed en eerlijk advies, hoge kwaliteit, veel expertise en flexibiliteit.

Onze 24/7 total support belofte is dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaarstaan.


Naast LED systeem-verkoop, LED scherm lease, LED schermverhuur bieden we ook 100% ondersteuning om u te ontzorgen. Wij kunnen alles opbouwen, plaatsen en installeren zodat alles voor u volledig gereed staat om te gebruiken. U zegt wat en waar, en wij regelen dat voor u. Zo weet u zeker dat alles goed werkt en hoeft u er niet naar om te kijken, want uw werk gaat ook gewoon door.


Daarnaast is ProDigit een one-stop-shop voor video, licht en geluid. 1 contact die alles voor u regelt, in goede banen leidt en beheert. Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.


Wat kunt u van ons verwachten?

Meedenken en advies op maat

Kwalitatief hoogstaande LED schermen

Volledige installatie

Deskundig onderhoud van uw Led schermen

24/7 totaal support 

Projectmanagement


Bij ProDigit begrijpen wij dat soms niet alles naar wens gaat door een bepaalde reden.

Daarom bieden wij 24/7 totaal support om ervoor te zorgen dat uw project foutloos werkt.

NEEM CONTACT OP

We kijken graag wat we voor uw evenement kunnen betekenen

Met ons grote assortiment aan LED producten, communiceert en informeert u makkelijker met uw klanten op een moderne en digitale manier.

OP ZOEK NAAR KWALITEIT EN BETAALBARE DIGITALE SIGNAGE VOOR UW VOLGENDE PROJECT?