Industrieweg Oost 24, Elst 6662 NE

+31(0)481762948

Krachtige Digital Signage.

Digital Signage maakt gebruik van commerciële LCD- en LED-schermtechnologie om advertenties, interne communicatie en alles daar tussen in dynamisch weer te geven.

 

Deze pagina is helaas op dit moment nog onder constructie.

onze producten daarentegen niet!

Neem contact met ons op voor de perfecte Digital Signage oplossing voor uw business!

Let op: Groot bestand (85mb)

KRACHTIGE DIGITAL SIGNAGE.

ProDigit Digital Signage maakt gebruik van commerciële LCD- en LED-schermtechnologie om advertenties, interne communicatie en alles daar tussen in dynamisch weer te geven voor elke industrie.

RETAIL

Retail is een competitief slagveld met winkels die vechten om de aandacht van klanten te trekken. Met Digital Signage loopt voorop bij een retail revolutie

Horeca

Aandacht besteden aan de klant is een topprioriteit in de Horeca. Digitale menuborden vervangen statische en saaie menuposters in lichtbakken.

Corporate

Corporate bedrijven zijn misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar Digital Signage kan vele belangrijke doelen dienen en voordelen opleveren in een zakelijke omgeving

Entertainment

Casino’s, bioscopen, dierentuinen en pretparken zijn slechts enkele voorbeelden van recreatieve locaties die kunnen profiteren van Digital Signage.

Gezondheidszorg

Onze Digital Signage-displays veranderen de manier waarop tegenwoordig zorginstellingen communiceren met personeel en patiënten.

Gym & Fitness

Digital Signage Displays zijn in staat om sportschoolleden te begeleiden, vermaken en te informeren wanneer ze aan het sporten zijn.

Onderwijs

Een van de beste hulpmiddelen voor docenten, zijn Interactive Touch Displays. Deze displays zijn de toekomst van het klaslokaal en vervangen de oude projectoren.

Reis & Transport

De transportsector was een van de eerste industrieën waar Digital Signage echt van start ging. Met veel passagiers die allemaal op zoek zijn naar informatie.

neem Contact op

We kijken graag wat we voor uw onderneming kunnen betekenen

Met ons grote assortiment aan Digital Signage producten, communiceert en informeert u makkelijker met uw klanten of medewerkers op een moderne en digitale manier.


Download hieronder onze brochure.

Let op: Groot bestand (85mb)

OP ZOEK NAAR KWALITEIT EN BETAALBARE DIGITALE SIGNAGE VOOR UW VOLGENDE PROJECT?