Industrieweg Oost 24, Elst 6662 NE

+31(0)481762948

ideaal voor het aanprijzen van producten.

10" Android pos display

 
10” (25.4 cm) advertentie display

Voeding middels Ethernet

Cloud Software

Draadloos
Wi-Fi

Wide Viewing Angle

Eco-Friendly Power Timer

Landschap en Portret Mode

24/7 Commercieel Gebruik

Multiple Media Zones

Geef Live Webpagina's Weer

Seriële afstandsbediening

Volledig High Definition 1080p

Rollende / scrolling Tekst/RSS Feed

Levenslange Technische Support

3 Jaar Garantie

Update via de cloud

Onze beeldschermen hebben hun eigen ingebouwde HD Android-mediaspeler en vereisen geen extra hardware of software. Laad uw foto’s en video’s op een USB-stick, open het deurtje achter of naast het scherm en plaats de USB-stick, dit kopieert de bestanden naar het interne geheugen van het beeldscherm. Zodra u de USB verwijderd worden uw foto’s en video’s in een continue lus worden afgespeeld. Het kan niet eenvoudiger zijn om uw inhoud op het scherm te krijgen.

Maak aangepaste lay-outs

Met deze functie kunt u uw eigen lay-out ontwerpen met verschillende mediazones voor uw afbeeldingen, video's, webpagina's, tijd, datum en kunt u ook een scrollend bericht of een RSS-feed toevoegen. U kunt uw lay-out zelfs een 'zakelijke' uitstraling geven om door uw mediazones te gaan.

Afspeellijsten plannen

Toon wat u wilt en belangrijk vindt, wanneer je wilt. Maak afspeellijsten die uw gewenste inhoud automatisch op vooraf bepaalde tijden en datums weergeven. Wat uw planningsvereisten ook zijn, ons systeem kan ze ondersteunen.

OPTIONELE NETWERKUPGRADE

Voor een kleine vergoeding kunt u ook uw scherm upgraden om te worden aangesloten op uw netwerk, zodat u uw scherm op afstand kunt bijwerken via LAN, WiFi of 3G. Voor meer informatie over onze Digital Signage CMS klik hier.

Gebruikersbeheer

Maak zoveel op maat gemaakte gebruikersaccounts als u wilt. Misschien wilt u sommige functies van de software beperken tot specifieke gebruikers, bijvoorbeeld wilt u een receptionist toestaan om het scrollende bericht op het scherm in het ontvangstgebied te bewerken, maar niets anders - ons systeem staat volledige controle gebruikers rechten toe. Dankzij de alles-in-één aard van de schermen kunt u op afstand functies bedienen, zoals het opnieuw opstarten of formatteren van uw scherm, het afspelen en stoppen van inhoud, het aanpassen van het volume en het plannen van aan / uit-tijden; een echt gecentraliseerde oplossing.

Synchronisatie met meerdere schermen

U kunt de inhoud synchroniseren over meerdere schermen die op hetzelfde netwerk zijn aangesloten. Dit is ideaal voor advertentienetwerken op roltrappen of langs lange gangen.

In tegenstelling tot huishoudelijke tablets hebben onze commerciële schermen van 10 ”geen ingebouwde batterijen en gaan daarom aanzienlijk langer mee. Ze zijn ontworpen om continu 24/7 in openbare ruimtes te worden gebruikt en kunnen rechtstreeks worden gevoed via het lichtnet of via PoE.

Verzend standaard RS-232-bedieningselementen van het scherm naar uw apparaat.

U kunt uw display upgraden tot een PCAP-touchscreen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten, zodat klanten met het display kunnen communiceren. U kunt het display ook upgraden van standalone naar netwerk, zodat u de inhoud op afstand kunt bijwerken via onze online portal.

In tegenstelling tot huishoudelijke tablets hebben deze displays een geïntegreerde en veilige schroef gebaseerde montageoplossing aan de achterzijde. Dit maakt montage en installatie gemakkelijk voor elke toepassing, of u uw scherm nu aan een muur of standaard monteert.

Gebouwd met paneel en componenten van commerciële kwaliteit, zijn deze displays ontworpen om 24/7 te werken bij constant gebruik; in tegenstelling tot huishoudelijke tablets die interne batterijen gebruiken. Het paneel heeft ook een levensduur van meer dan 70.000 uur continu gebruik. Ze kunnen ook worden geïnstalleerd in liggende of staande oriëntatie.

10 Inch - POS10W3

Display Area

217.95x136.65

Unit Size

239.9x169.2x26.8

Package Size

333x278x75

VESA Holes

50x50

Net Weight

1.5

Gross Weight

2.2

Speaker Type

1.5W, 8Ω


Panel

Resolution

1280x800

Aspect Ratio

16:10

Brightness (cd/m²)

450

Colour

16.7M

Viewing Angle

178°

Contrast Ratio

800:1

Power

Power Consumption (W)

18

Input Voltage

AC110~240V (50Hz~60Hz)

PoE Mode

24V Passive


Environmental

Operating Temperature

0°C to 50°C

Storage Temperature

-30°C to 60°C

Operating Humidity

10% to 80%

Storage Humidity

5% to 95%

Internal Media Player

Media Formats

Video (MPG, AVI, MP4, RM, RMVB, TS), Audio (MP3, WMA), Image (JPG, GIF, BMP, PNG)

Media Resolution

1920x1080/1080x1920

CPU

Quad-Core Cortex-A7 , up to 1.3GHz (RK3126)

GPU

ARM Mali-400MP2

RAM

1GB DDR3

ROM

6GB NAND

USB

USB2.0 HOST (x1)

LAN

10/100M Ethernet (Network version screen only)

Wi-Fi

802.11b/g/n (Network version screen only)

OS

Android 5.0.2

Graphic Engine

OpenGL ES 1.1/2.0

neem Contact op

We kijken graag wat we voor uw onderneming kunnen betekenen

Met ons grote assortiment aan Digital Signage producten, communiceert en informeert u makkelijker met uw klanten of medewerkers op een moderne en digitale manier.


Download hieronder onze brochure.

Let op: Groot bestand (85mb)

OP ZOEK NAAR KWALITEIT EN BETAALBARE DIGITALE SIGNAGE VOOR UW VOLGENDE PROJECT?